Αποκαλύψεις για τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού


Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν μεταξύ των σφοδρών πολεμίων του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος είχε ανέκαθεν μεγάλη αντιπαράθεση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη αλλά και την αντιπροσωπεία της ALCATEL, η οποία διεκδίκησε, ανεπιτυχώς, πολλές δουλειές του δημοσίου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Επίσης ο κ. Κωνσταντόπουλος υπερασπίσθηκε πολλές φορές, ως δικηγόρος, τα συμφέροντα της «Ελευθεροτυπίας» και του Αριστείδη Αλαφούζου. Ήταν από τους σφοδρούς πολέμιους του Ανδρέα Παπανδρέου, από την εποχή της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι σύντροφοί του έλεγαν ότι υποστήριζε ότι εκείνος έπρεπε να ήταν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και όχι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ίσως γι αυτό ήταν ένας από τους κατηγόρους του Ανδρέα στο Ειδικό Δικαστήριο. Πριν την εκλογή του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είχε συζητήσει με τη ΝΔ το ενδεχόμενο εκλογής του στον Προεδρικό θώκο.

Πέραν αυτών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε πάντα καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ, προωθήθηκε στη θέση του Προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ, με παρέμβαση μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος.

Πάντως ο κ. Κωνσταντόπουλος φροντίζει να δημιουργεί γέφυρες και με τις άλλες «συνιστώσες» του ΠΑΟ. Για παράδειγμα, αποποιήθηκε τη νομική εκπροσώπηση του Αλέξη Τσίπρα, στη δικαστική του διαμάχη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, την οποία ανέθεσε στην κόρη του Ζωή, την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με τη Λίνα Αλεξίου.

Πηγή : i-reporter.gr

Ακολουθεί video που αποδεικνύει ότι ο Ν. Κωνσταντόπουλος είναι κολλημένος με τη μεγάλη του αγάπη τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ :




Bookmark and Share