«Λεφτά υπάρχουν» κύριε Βαρδινογιάννη…


Κερδισμένος από τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ είναι Παναθηναϊκός και Τζίγκερ.

Οι πράσινοι θα αποτελέσουν τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και o κύριος Βαρδινογιάννης θα καρπωθεί 5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, λαμβάνοντας όλο το ποσό του market pool που παραχωρεί η ΟΥΕΦΑ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αυτά τα χρήματα θα τα εισέπραττε ο ΠΑΟΚ αν εκείνος έπαιρνε την πρόκριση, τόσο χθες όσο και στην φάση των πλέι οφ που θα ακολουθήσει. Συνολικά, με την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο μπορεί να αυξήσει με τις επιδόσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα αποκτήσει έναν επιθετικό ως εναλλακτική λύση του Τζιμπρίλ Σισέ μετά και την αποχώρηση του Αντε Ρουκάβινα. Βέβαια, η ομάδα των πρασίνων χρειάζεται ένα χαφ με οργανωτικές ικανότητες. Η διοίκηση όμως πιστεύει ότι το υπάρχον έμψυχο δυναμικό μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του. Φυσικά, ο λόγος είναι τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσει σε πιθανό ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι η εκτίμηση των φιλάθλων στο πρόσωπο του είναι δύσκολό να κερδηθεί και το μόνο που μένει, πλέον, είναι να φτιάξει μια δυνατή ομάδα για να φέρει ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Επομένως, πρέπει να σταματήσει να τσιγκουνεύεται και να κάνει τo καλύτερο δυνατό για να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πραγματικά υστερεί.

Εμείς βλέπουμε ότι χρειάζεται ένα οργανωτικό χαφ, διότι Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης δεν είναι αρκετά δημιουργικοί. Είναι καλύτερο για την ομάδα να διώξει έναν εκ του Σιμάο, Ζιλμπέρτο και να τον αντικαταστήσει με χαφ πρώτης γραμμής.

Bookmark and Share