Τσοβόλα πάρτα όλα…!


Διαβάζω στην ιστοσελίδα zougla.gr ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας εργάζεται πυρετωδώς για να καταρτίσει ψηφοδέλτιο που θα κάνει – όπως λένε οι άνθρωποί του – πάταγο στη μάχη της 7ης Νοεμβρίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι βόμβα… προεκλογική αναμένεται να σκάσει τις επόμενες ώρες, με τον πρώην πρόεδρο του ΔΗΚΚΙ και πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσοβόλα, να ανακοινώνει ότι είναι «παρών» στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του, οι οποίες ενισχύονται – λένε οι δικές του δημοσκοπήσεις – και από τα «χαμένα χαρτιά» των άλλων κομμάτων.

«Μήτσο» γερά, παρ’ τους τα σώβρακα!

Αν και κανονικά, θα έπρεπε να κρύβεσαι καθώς με την δική σου … σπάταλη πολιτική, οδηγηθήκαμε σήμερα στις αγκάλες της τρόικας… Μάλλον όμως δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ’ ότι αντιλαμβάνομαι ή εκτός και αν έχεις στο τσεπάκι σου το μυστικό για να απεμπλακούμε από αυτήν την κατάσταση που μας έμπλεξες…

Υποψιάζομαι ότι οι τύψεις δεν σ’ άφησαν να κοιμάσαι ήρεμος όλα αυτά τα χρόνια και θέλεις να ξεπληρώσεις το χωρίς ανταπόκριση γραμμάτιο που μας κληροδότησες…

Ευχόμαστε πάντως οι πηγές του Zougla.gr να αποδειχτούν λανθασμένες…

Πολυδεύκης


Bookmark and Share