Υπέρ της αναγνώρισης του δικαιώματος υιοθεσίας σε ομοφυλόφιλους τάχθηκε η Μαρία Ρεπούση

Υπέρ της αναγνώρισης του δικαιώματος υιοθεσίας και σε ομοφυλόφιλους τάχθηκε μέσω του Αlpha 9.89 η Μαρία Ρεπούση.

 Εφόσον η Πολιτεία αναγνωρίζει το δικαίωμα της υιοθεσίας σε ετεροφυλόφιλους οφείλει να το αναγνωρίζει και σε ομοφυλόφιλους” ήταν η επίμαχη δήλωσή της.

Με αφορμή το αντιρατσιστικό η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τάχθηκε κατά της ποινικοποίησης της μνήμης. 

"Το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων. Αυτό δε σημαίνει ότι η ιστορική επιστήμη είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και μάλιστα να τιμωρούνται όσοι έχουν διαφορετική άποψη", σημείωσε. 

Υ.Γ. από Πύθων : Προκαλεί την ελληνική κοινωνία η κα Ρεπούση επιδεικνύοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί την προοδευτικότητά της, βομβαρδίζοντάς μας κάθε τόσο με απόψεις που είτε αρέσει είτε όχι πρέπει να ενσωματωθούν στο υποσυνείδητο του νεοέλληνα και να καθιερωθούν στην καθημερινότητά του. Τα πρότυπα που λανσάρει η Νέα Τάξη της κας Ρεπούση δεν μπορούν να αφομοιωθούν στην ελληνική κουλτούρα... Καταλαβαίνουμε ότι αυτό ενοχλεί την κα Ρεπούση που δίνει την δική της μάχη για την επιβολή μιας άλλης νοοτροπίας στην ελληνική κοινωνία, χωρίς ήθη, έθιμα και αξίες. Ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας κα μου, αλλά δεν θα φάμε σήμερα γιατί έχουμε γλαρόσουπα... 

Το γνωρίζουμε ότι η πολυπολιτισμικότητα σας ρέει στο DNA σας. Γνωρίζουμε ότι από μικρό κοριτσάκι διαβάζατε την ελληνική ιστορία με την δική σας ματιά. Μόνο που στις μεγάλες σας αποκαλύψεις κρύβεται ένα σκηνοθετημένο θέατρο. Και τον ρόλο σας τον παίζετε αριστοτεχνικά, προσδοκώντας και εσείς ένα όσκαρ από την Νέα Τάξη που υπηρετείτε... Σας ευχαριστούμε κα μου για άλλη μια φορά, αλλά δεν θα πάρουμε από την συνταγή σας. Όσο και να χτυπιέστε ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να φωνάξει σύσσωμος υπέρ της αναγνώρισης του δικαιώματος της υιοθεσίας σε ομοφυλόφιλους. Και αν συνεχίσετε να μας πιπιλάτε το μυαλό με αηδίες, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί αντέ γεια σου Ρεπούσ...η!!!