Εξαγωγή ναζισμού... Βίντεο - σοκ και στην Αυστραλία (vid)

Μέσω... Αυστραλίας ήρθε η νέα πρόκληση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δυσφημώντας για μία ακόμη φορά την Ελλάδα στο εξωτερικό και αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς οργάνωσης, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε σε εκπομπή του δικτύου SBS για τη δράση του κόμματός του.

Μπροστά στην κάμερα δήλωσε ότι «οι Ελληνες δεν θα έπρεπε να αυτοκτονούν, αλλά να δολοφονούν τραπεζίτες», ενώ τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή θέλει να γίνει σαν τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο».  

Προκλητικός ο χρυσαυγίτης βουλευτής ισχυρίστηκε ότι «τα τηλεφωνήματα στο κόμμα είναι πιο πολλά απ' ό,τι στο 100» και προανήγγειλε ταξίδι στην Αυστραλία, παρά την απαγόρευση της πρωθυπουργού της χώρας. 

Η εκπομπή Dateline μεταδόθηκε την Τρίτη και ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας. «Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό», προλογίζει η παρουσιάστρια το βίντεο. 

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου 15 λεπτών ξεκινά με εικόνες από πρόσφατη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής, καταγράφοντας μέλη του κόμματος να ελέγχουν τις ταυτότητες των πολιτών. «Η Χρυσή Αυγή θέλει να γίνει και θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία βοηθάει και τον τελευταίο φτωχό πολίτη της. Και όσο περνάει ο καιρός, η Χρυσή Αυγή θα κάνει περισσότερα για τους συμπολίτες μας», δηλώνει ο Ηλ. Παναγιώταρος. 




Η εκπομπή κλείνει με την ανακοίνωση «πρόθεσης στελεχών της ΧΑ να επισκεφθούν την Αυστραλία». Ο δημοσιογράφος του υπενθυμίζει ότι η Αυστραλή πρωθυπουργός δήλωσε πως «τέτοιου τύπου πολιτικές δεν έχουν θέση στη μακρινή Ηπειρο». «Θα μπορούσαμε κι εμείς να της πούμε να γυρίσει πίσω, 200 χρόνια πίσω να δουν τι έκαναν στους Αβορίγινες και να μη μας μιλάνε για ρατσισμό και δικαιώματα», καταλήγει ο βουλευτής. 

Δείτε εδώ το σχετικό video 


Πηγή : ethnos.gr