Ο Ομπάμα στηρίζει Τσίπρα μέσω Όλιβερ Στόουν

«Με τον εν αναμονή πρωθυπουργό της Ελλάδας» έγραψε στο Τwitter του ο Όλιβερ Στόουν ποστάροντας φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο ο Αμερικανός σκηνοθέτης φαίνεται να τρέφει απεριόριστη εκτίμηση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στην Κροατία για να μιλήσει στο 6o Subversive Forum υπό τον γενικό τίτλο «η ουτοπία της δημοκρατίας», όπου και συναντήθηκε με τον Όλιβερ Στόουν. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη -και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα τη χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει» είπε ο κ. Στόουν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν συναντήθηκε στο Ζάγκρεμπ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Σλοβένο φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, για να προετοιμάσουν τις ομιλίες τους σε πολιτική εκδήλωση για την πορεία της Ευρώπης και το ρόλο της αριστεράς. 

Υ.Γ. από Πύθων : Ο Ομπάμα στηρίζει Τσίπρα  και στέλνει το μήνυμα στην κυβέρνηση μέσω του Όλιβερ Στόουν. Προειδοποίηση για την κυβέρνηση ότι η "κολλεγιά" με τους Γερμανούς θα οδηγήσει την χώρα σε ένα πολύ "καυτό" καλοκαίρι...