Όταν τα golden boys της δημοσιογραφίας το παίζουν επαναστάτες

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα του διαδικτύου, ήτοι από το TVXS, ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Οι χαρακτηρισμοί πρωτοφανής και ο επίλογος χαρακτηριστικός αφού ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο Σαμαράς θα συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή και όλοι οι υπόλοιποι θα πάμε στη… Μακρόνησο.

Διαβάστε τι γράφει ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Κούλογλου :  

«Από την προδοσία της Κύπρου μέχρι τη διεθνή απομόνωση της χώρας για το μακεδονικό, οι δήθεν πατριώτες, της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά αυτή τη φορά, τα κατάφεραν και πάλι, με το κλείσιμο της ΕΡΤ: δυσφήμισαν τη χώρα στο εξωτερικό, προκαλώντας σοβαρότατη βλάβη στα εθνικά συμφέροντα. Εκεί που η Ελλάδα πήγαινε να φύγει από τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου, να πάψει να αποτελεί την χλεύη της κάθε Bild και τον αποδιοπομπαίο τράγο της κάθε Μέρκελ, νάτη ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς ειδησεογραφίας, με τα μελανότερα χρώματα».

…«Αλλά η ακροδεξιά του Μαξίμου δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα εξουσίας, από αυτές που λογαριάζουν το Σύνταγμα ή την διεθνή εικόνα της χώρας. Η χθεσινή ομιλία Σαμαρά έδειξε τον εκδικητικό χαρακτήρα του ίδιου και της ομάδας του, αφού, όπως εμμέσως πλην σαφώς εξήγησε, η ΕΡΤ επιλέχθηκε από όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις να κλείσει και 2500 άτομα να πεταχτούν στο δρόμο, γιατί απεργούσαν όταν ο ίδιος συναντιόταν με ξένους ηγέτες!»

…«Τα κόμματα αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ που πιστεύουν στην δημοκρατία πρέπει να αντιδράσουν και είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιώντας την αρνητική πείρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, να προτείνει μια στρατηγική δημοκρατικής εξόδου από τα μνημόνια κάνοντας τα κατάλληλα πολιτικά ανοίγματα και χτίζοντας συμμαχίες. Διαφορετικά, αν το μείγμα τυχοδιωκτισμού και εκδικητικότητας της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά δώσουν ραντεβού με την Χρυσή Αυγή, το δικό μας επόμενο ραντεβού θα είναι στη Μακρόνησο».

Ο Στέλιος Κούλογλου, λοιπόν, κάνει μαθήματα δημοκρατίας και επιτίθεται στον κ. Σαμαρά για την υπόθεση της ΕΡΤ. Του ίδιου καναλιού το οποίο τον έθρεψε και μάλιστα πλουσιοπάροχα επί πολλά χρόνια. Και μάλιστα, η μάσα του κ. Κούλογλου ήταν διαχρονική. Και επί ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, και επί ΝΔ την περίοδο 2004 -2008 αλλά και μετά, με τον Γιώργο στην πρωθυπουργία.

Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που, όπως λέγεται, σε μια πενταετία πήρε για τις εκπομπές του πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο. Όσα παίρνει μια καθαρίστρια ή ένας οικοδόμος με απλά λόγια.

Είναι ο ίδιος που κάθε μήνα για δύο εκπομπές του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» αμειβόταν με 17.500 ευρώ ενώ γερή μπάζα 7-8 χιλιάδες ευρώ έπαιρνε και η εταιρεία παραγωγής του για την εκπομπή «Θεματική Βραδιά».

Και είναι ο ίδιος που καταγγέλθηκε από εργαζόμενους στο site του ότι τους πλήρωνε με μισθούς πείνας για εξοντωτικά ωράρια.

Δεν έχει νόημα να μιλήσει κανείς για τα golden boys της δημοσιογραφίας που το παίζουν επαναστάτες. Ούτε για εκείνους που σκύλευσαν επί χρόνια στο δημόσιο πτώμα της ΕΡΤ. Σαν κάτι άλλους, ένα ζευγάρι της ενημέρωσης στην ΕΡΤ που έπαιρνε πάνω από 600 χιλ. ευρώ το χρόνο ή μια άλλη που το παίζει αντιμνημονιακή από άλλο κανάλι που έπαιρνε για ένα δίωρο πάνω από 200 χιλ. ευρώ το χρόνο. Όλοι αυτοί με μπροστάρη τον κ. Κούλογλου κλαίνε για την ΕΡΤ, αυτοί που θέλουν να διατηρηθεί όπως είναι γιατί τη θέλουν δικό τους μαγαζάκι να μπαίνουν, να τρώνε και να φεύγουν.

Όλοι αυτοί που δυσφημούν και τους χιλιάδες εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους για την οποία αμείβονταν με 1.000 ευρώ το μήνα.

Πρέπει να υπάρχει και λίγη τσίπα κ. Κούλογλου. 


Πηγή : antinews.gr