Το φασιστικό παραλήρημα του Μιχάλη Αρβανίτη

Το φασιστικό παραλήρημα από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη! Αρνείται κατηγορηματικά το ολοκαύτωμα των εβραίων και κάνει λόγο για απλή καύση πτωμάτων, ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από ασθένειες... Δείτε εδώ το παραλήρημα

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής αναφέρει χαρακτηριστικά: "Δε με ενδιαφέρει τι έγινε τότε, αλλά δεν ήταν ολοκαύτωμα, ελληνικά ξέρω πολύ καλά όπως πολλοί εξ'αυτών ξέρουν, άλλο οι παπαγάλοι που πιπιλίζουν. Ήταν μια επιχείρηση γενοκτονίας. Μάλιστα. Μπορούσαν να το πουν έτσι. Ή άλλοι λένε, πολλοί ιστορικοί, ότι οι γερμανοί είχαν ανάγκη από εργάτες. Ήταν τόσο ηλίθιοι να βάζουν στους φούρνους τους Εβραίους; Τους έβαζαν σε στρατόπεδα για να δουλέψουν. Τότε να το ξέρετε υπήρχε τύφος. Εθέριζε ο τύφος και θέρισε και Πολωνούς και Έλληνες που είχαν πάρει από δω και Σέρβους πάρα πολλούς, λοιπόν, τόσα πτώματα αναγκάστηκαν να τα κάψουν. Όχι ότι αυτό ήταν καλό το ότι έβαλαν σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως για καταναγκαστικά έργα ανθρώπους, όχι. Αυτό ήταν καταδικαστέο. Αλλά δε μπορεί κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να με υποχρεώσει εμένα να δεχτώ τον όρο ολοκαύτωμα, είναι απαράδεκτος ο όρος. Και τους βάζουν οι Εβραίοι να μας υποχρεώνουν". 

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο και για αγράμματους βουλευτές στα κόμματα. "Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τα εβραιόπληκτα και εβραιοκίνητα κόμματα τα οποία αυτή τη στιγμή ρυπαίνουν το κοινοβούλιο είναι το ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε το ολοκαύτωμα, το λεγόμενο ολοκαύτωμα των Εβραίων" αναφέρει. 

Στον ίδιο προκλητικό τόνο και με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς συνεχίζει λέγοτας "Θα έβαζε Έλληνας πατριώτης ή οποιοσδήποτε την ψήφο του, έστω και αυτοί που δέχτηκαν ρουσφέτια, στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα της πολιτικής κοπριτίας... γιατί περί κοπριτίας πρόκειται, και στους πολιτικούς κοπρίτες που συνιστούν το ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής αυτόν τον πολιτικό κοπρίτη τον Τσίπρα;" Και για τη ΝΔ αναφέρει "Παρέδωσαν τα ηνία της ηθικοπνευματικής διαπαιδαγωγήσεως των νέων ελλήνων στα χέρια του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας στα χέρια των κομμουνιστών, στα χέρια των ακριαριστερών. αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε η Ν.Δ. και θα είναι αιωνίως υπόλογη". 

"Για μένα είναι απορρίμματα και εξαμβλώματα της ελληνικής φυλής" αναφέρει μεταξύ άλλων για τους κομμουνιστές που σύμφωνα με τον ίδιο βλάπτουν την Ελλάδα. 

Μέσα σε διάστημα 4 ημερών, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με δηλώσεις τους, αρνούνται για 2η φορά το αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός του Ολοκαυτώματος. 


Πηγή : newsit.gr