Γ.Παπανδρέου, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, γράφει ακόμη το papandreou.gr...

"Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ" παραμένει ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, παρά την ανάδειξη του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην αρχηγία του κόμματος την περασμένη Κυριακή, όπως γράφει το www.papandreou.gr!

Σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα του κ. Παπανδρέου ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει στην ηγεσία του Κινήματος με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση σε έναν εξωτερικό παρατηρητή καθώς «σερφάροντας» στο διαδίκτυο διαπιστώνει ότι το μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας έχει δύο αρχηγούς! Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για τα καθυστερημένα αντανακλαστικά του επιτελείου του κ. Παπανδρέου που παρά τις πολυδιαφημισμένες υψηλές επιδόσεις του στις νέες τεχνολογίες δείχνει να ξεπεράστηκε από τα γεγονότα.




Υ.Γ. από Πύθων : Την μόστρα του με το i-pad στα έδρανα της Βουλής ξέρει να την κάνει... Φαίνεται οι συνεργάτες του τα έχουν δώσει όλα στo facebook και στα tweets και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το site του ΓΑΠ... Ή ακόμη δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι ότι ο Μπένι τελικά ήταν αυτός που χάλασε τα σχέδια του "ηγεμόνα" τους όσον αφορά την Ευρωπαϊκή μας Προοπτική;...