Ο Καρατζαφέρης κατά της Χρυσής Αυγής

Επικρίσεις στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι με την πολιτική τους «ωθούν ένα κομμάτι των κατατρεγμένων Ελλήνων στους Ναζί».

«Με τους χειρισμούς των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αποδοκιμασίας της πολιτικής» που «ένα κομμάτι του ελληνικού λαού έχει αρχίσει δυστυχώς να απευθύνεται σε δύναμη των Ναζί».

Επικαλέστηκε μάλιστα περιοδικό που διακινείται από ακραίο πολιτικό σχηματισμό και έχει στα εξώφυλλά του «τον Χίτλερ, αγκυλωτούς σταυρούς και ύμνους για τον Χίτλερ και τη σβάστικα».

«Εκεί φέρατε τα πράγματα. Σε αυτή την εσχάτη προδοσία. Να νομίζει ότι σε εκείνους θα βρει λιμάνι ο κατατρεγμένος Έλληνας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Υ.Γ. από Πύθων : Ο κ. Καρατζαφέρης ξεχνά το παρελθόν του... Ξεχνά ποιους είχε στα ψηφοδέλτιά του... Ο λαός όμως δεν ξεχνά κ. Καρατζαφέρη και θα το πάρετε το μήνυμα στις ερχόμενες εκλογές... Και για να μην ξεχνιόμαστε δείτε το video που αποδεικνύει την συμπάθεια του κ. Καρατζαφέρη στην Χρυσή Αυγή. Πως ξαφνικά νιώθει να προσβάλλεται και μόνο στο ακουσμά της; Εμείς πλέον δεν μπορούμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση στο "φαινόμενο" Καρατζαφέρη. Καθώς και η ίδια η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά...