Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στηρίζει τον Αντ. Σαμαρά

Τη στήριξή του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Πέδρο Κοέλιο, στη διάρκεια χθεσινής τους συνάντησης στην Πορτογαλία.

Εν όψει τον βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, ο Κοέλιο ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να κατακτήσει μια ισχυρή πλειοψηφία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αξίζει μια καλύτερη κυβέρνηση.

«Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος», ανέφερε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο στον Αντώνη Σαμάρα.

Μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης επίσκεψής του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας».

Στις συναντήσεις του πρόεδρου της ΝΔ τόσο με τον Πορτογάλο όσο και με τον Ισπανό Πρωθυπουργό συμφωνήθηκε οι τρεις χώρες του Νότου να ακολουθήσουν μια κοινή πολιτική στάση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο για τα θέματα της οικονομίας, όσο και της λαθρομετανάστευσης.

«Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή : skai.gr