Η σύζυγος του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, έκανε αγιογραφία στον Καντάφι, που συμμετείχε στο συνέδριο της I4Cense με ΜΕΓΑ χορηγό το ΤΤ! Ναι ρε Βαγγέλη, δεν έχει πάτο το βαρέλι!

Οι απόψεις του υπερυπουργού δικαιώνονται καθημερινά. Το βαρέλι, δεν έχει πάτο!

Είδαμε νωρίτερα την αποκάλυψη της υπόθεσης μίσθωσης του οικογενειακού ακινήτου της κυρίας Αλεξίου από το ΤΤ. Για τα CDS και το ΤΤ, έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Δείτε τώρα, πως η κυρία σύζυγος Ανδρέα Α. Παπανδρέου, έπαιρνε συνέντευξη στον γιό Καντάφι (τότε που ήταν “σύντροφος”) και την παρουσίαζε στα Νέα με τον εκνευριστικό τίτλο: «Η δημοκρατία ταιριάζει μια χαρά με το Ισλάμ»!

Μα που κολλάει, η σύζυγος του αδελφού του πρωθυπουργού να παίρνει συνέντευξη από τον άνθρωπο που σήμερα καταζητείται σε όλη την Δύση; Η απάντηση βρίσκεται στις πρώτες γραμμές της συνέντευξης:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μαριάνθη Αλεξίου

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
στα αραβικά σημαίνει «το σπαθί του Ισλάμ», όμως ο ίδιος είναι γνωστός στη χώρα του ως «ο Μηχανικός», επειδή ασχολείται με πολλά πράγματα. Ο 37χρονος δευτερότοκος γιος του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο Αthens Summit 2009 για την κλιματική και ενεργειακή ασφάλεια και να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή πρόταση για εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ο αρχιτέκτονας, ζωγράφος και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Φιλανθρωπίας και Ανάπτυξης Gaddafi, που μεταξύ άλλων έχει ως στόχο την απελευθέρωση ομήρων οι οποίοι κρατούνται από ισλαμικές οργανώσεις, θεωρείται από πολλούς ο πιο χαρισματικός και πλέον ικανός από τους επτά γιους του Λίβυου ηγέτη για τη διαδοχή. Ο ίδιος όμως το αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως το μέλλον της Λιβύης βρίσκεται στην άμεση δημοκρατία και όχι στην οικογενειοκρατία. (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ (
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4521388 )

Ωρέ τι είναι τούτο το Athens Summit 2009;;

Μα ένα από τα περιβόητα συνέδρια που διοργάνωνε ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου!! Κάποιος κακόπιστος θα έλεγε ότι “συμμετέχεις στο συνέδριο του Ανδρίκου; Ρεκλάμα!”

Εμείς δεν το πιστεύουμε…

Αλλά όταν βλέπουμε ΚΑΙ εκεί να ποζάρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως χρυσός χορηγός, αλλά και κάποιες άλλες εταιρείες που απασχολούν με την ευρωστία τους παρά την κρίση, εμ, θα πάει και ο νους μας στο πονηρό, δεν θα πάει;

http://www.ftbusinessevents.com/athenssummit/Overview.asp

Θα επανέλθουμε…

Πηγή : Olympia.gr