Φτάνει πια η κοροϊδία…


H Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε τον αντιπολιτευτικό της λόγο με υπεύθυνη πολιτική στάση παρέχοντας αρχικά συναίνεση στην Κυβέρνηση. Από την άλλη το ΠαΣοΚ συνέχισε τη λαϊκιστική του στάση ρίχνοντας όλες τις ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας στην Κυβέρνηση Καραμανλή.

Ακόμα και τώρα που είναι στην εξουσία κινείται με την ίδια τακτική. Υπενθυμίζει στο λαό τα λάθη του αντιπάλου προσπαθώντας να πείσει ότι το ΠαΣοΚ μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, σώζοντας την από την χρεοκοπία.

Η αλαζονική στάση του ΠαΣοΚ δεν αφήνει αυτή τη στιγμή περιθώρια συναινετικού χαρακτήρα στη Νέα Δημοκρατία. Είδη ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα μιας πιο επιθετικής αντιπολιτευτικής γραμμής από την πρώτη ανακοίνωση των πρόσθετων οικονομικών μέτρων της Κυβέρνησης. Πως μπορεί άλλωστε να συναινέσει με τα νέα μέτρα αφού γνωρίζει ότι θίγονται σε μεγαλύτερο βαθμό οι μικρομεσαίες τάξεις.

Γιʼ αυτό και η γραμμή του κόμματος ήταν όχι στο ΔΝΤ από την αρχή αντιπροτείνοντας αναπτυξιακά μέτρα για να κινηθεί η αγορά και παροτρύνοντας την κυβέρνηση να προσφύγει σε λύση Ευρωπαϊκή.

Από τη στιγμή τώρα που το ΠαΣοΚ οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ, παραδίδοντας την στον έλεγχο της Τρόικας (Ε.Ε.-ΔΝΤ), χωρίς να δώσει μάχη για τα Εθνικά μας συμφέροντα, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό.

Η κοινωνία πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι η σημερινή κυβέρνηση μας οδηγεί σε έλλειμμα της εθνικής μας κυριαρχίας, με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για το πώς θα μπορούσαμε να χειριστούμε τον μηχανισμό στήριξης.

Ο Σαμαράς πρέπει να καταψηφίσει μέτρα που οδηγούν τη χώρα σε κοινωνικές εκρήξεις και υπονομεύουν το μέλλον της νέας γενιάς, δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα ανέργων.



Bookmark and Share