«Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται ότι τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία»

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Θεοδωρίδη, στο Facebook, ο οποίος χαρακτηρίζει τα Ίμια τουρκικό έδαφος.  

Η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ο διορισμένος από τον κ. Τσίπρα στην “Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου” και στενός του συνεργάτης, Νάσος Θεοδωρίδης, προκαλεί και πάλι με το ανθελληνικό του παραλήρημα. 

Ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων, ο κ. Θεοδωρίδης, ως άλλος Πήλιος Γούσης, διατείνεται ότι οι νησίδες ανήκουν στην Τουρκία, αποκαλώντας τες μάλιστα “Καρντάκ”!!! 

Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η χώρα μας προετοιμάζεται να αξιοποιήσει τα δικαιώματά της στη θάλασσα. 

Ο κρυπτόμενος κ. Τσίπρας οφείλει, επιτέλους, να πάρει ξεκάθαρη θέση άμεσα, χωρίς στρογγυλέματα και υπεκφυγές, να καταδικάσει τις θέσεις του συνεργάτη του και να τον εκπαραθυρώσει. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα επιβεβαιώσει απλώς ότι πρόκειται για πάγιες θέσεις δικές του και του κόμματός του και πως ο ίδιος κρατά τα κλειδιά της Κερκόπορτας. Να είναι, πάντως, σίγουρος πως δεν θα τον αφήσουμε να τα χρησιμοποιήσει». 





Υ.Γ. από Πύθων : Ότι και να κάνει ο Τσίπρας δεν πρόκειται να πείσει ότι στο κόμμα του μπορεί να επέλθει κάθαρση, αποβάλλοντας από το εσωτερικό του τα ακραία στοιχεία. Οι αναρχοαυτόνομοι ψευτοσυριζαίοι με τις ανθελληνικές θέσεις έχουν βρει στέγη στο κόμμα του κ. Τσίπρα με την ανέχεια και συγκατάθεσή του. Εάν ήθελε ο ίδιος το κόμμα του να αλλάξει στοχεύοντας το μέλλον, θα είχε ήδη αλλάξει... Περιμένει απλά την κατάρρευση της τρικομματικής κυβέρνησης για να αναλάβει το χάος. Εκεί ξέρει ότι κανένας δεν μπορεί να του χρεώσει την αποτυχία. Συνέχισε έτσι Αλέξη... Ο χρόνος όμως θα χαλάσει τα σχέδια σου... Άλλωστε είσαι πολύ νέος ακόμα για να γίνεις πρωθυπουργός... 

Πηγή : newsbeast.gr