Εντοπίστηκε γιάφκα των τρομοκρατών

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κέρδισαν τη μάχη με το χρόνο ενάντια στους τρομοκράτες. Το σπίτι που εντόπισαν στα Σίδερα Χαλανδρίου αποδείχθηκε πολύ σημαντική "γιάφκα". Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι (προφανώς) μετά από πληροφορίες πολιτών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε νοικιάσει ο κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό και ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες Νίκος Ρωμανός

Ο νεαρός χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα και νοίκιασε το διαμέρισμα του 2ου ορόφου πριν από ένα μήνα. 

Από τη στιγμή της σύλληψης των νεαρών στη Βέροια και μέχρι χθες τα μεσάνυχτα οπότε οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν το διαμέρισμα φαίνεται πως κάποιος προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι. 


Βρέθηκαν ίχνη από προσπάθεια παραβίασης στην κλειδαριά και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κάποιο από τα μέλη της οργάνωσης προσπάθησε να "καθαρίσει" το διαμέρισμα πριν φτάσει η αστυνομία, αλλά δεν είχε τα κλειδιά και έτσι προσπάθησε να κάνει διάρρηξη. 

Δεν τα κατάφερε ωστόσο και έτσι οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν εντοπίσει πολύ σημαντικά στοιχεία. 

Οι πληροφορίες μιλούν για μέρος οπλισμού, αλλά και εξοπλισμό για την κατασκευή πλαστών ταυτοτήτων

Οι πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για πολύ σημαντικά στοιχεία που συνδέουν το σπίτι και άρα τους δράστες με την επίθεση με τοποθέτηση βόμβας στο Mall.