ΠΑΟ: Η τρίτη χειρότερη επίθεση της 12ετίας

Την τρίτη χειρότερη επίθεση στα τελευταία 12 χρόνια έχει ο Παναθηναϊκός με τα δύο γκολ, που πέτυχαν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.  

Πιο συγκεκριμένα, χειρότερη επιθετική επίδοση είχε ο Παναθηναϊκός την περίοδο 2002-2003, που είχε πετύχει ένα γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το σημείωσε στη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-4) στην Τούμπα, ενώ έχασε στη συνέχεια από την Προοδευτική με 1-0 στη Λεωφόρο και με 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του τότε προπονητή Φερνάντο Σάντος. Την περίοδο 2005-06 επίσης ο Παναθηναϊκός είχε σημειώσει μόλις ένα γκολ σε τρία παιχνίδια. Είχε χάσει στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο ΟΑΚΑ, είχε φέρει εκτός έδρας ισοπαλίες με Ιωνικό (1-1) και Λεβαδειακό (0-0). 

Όσον αφορά στη βαθμολογία ο Παναθηναϊκός την τελευταία φορά που είχε μόλις δύο βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν την περίοδο 2005-06. 

Προπονητής της ομάδας ήταν τότε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που έμεινε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Οι «πράσινοι» τότε είχαν μείνει πολύ πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και είχαν χάσει το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο.   

Πηγή

Υ.Γ. από Πύθων : Συγχαρητήρια στον κ. Αλαφούζο. Καλά το πάει το μοντέλο... Μέχρι το Δεκέμβριο πάλι θα ζητήσει την συνδρομή των φιλάθλων για να πληρώσει προσωπικό και παίκτες. Πραγματικά λυπούμαστε για την κατάντια...