Ρουπακιάς: «Η γυναίκα μου με έβαλε ακόμα δέκα χρόνια μέσα»

Στο φως της δημοσιότητας οι συνομιλίες του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, με την αδερφή του Χρυσούλα, όπου ο Ρουπακιάς κατηγορεί την γυναίκα του για την αντίδρασή της μετά το φονικό.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, κατηγορεί τη γυναίκα του για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε μετά τη φονικό. Το παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις συνομιλίες που κατάγραψε ο κοριός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), στις οποίες συμμετείχε ο δράστης και η αδερφή του, Χρυσούλα. 

Aκολουθεί ένας χαρακτηριστικός διάλογος (όπου Α: η αδερφή του, Χρυσούλα) 

Α: Η μικρή έχει μόνο γλώσσα γιατί κάθε φορά βγάζει μεγάλη γλώσσα 
Β: Της το πα και μου λέει θα ζητήσει συγνώμη, της το πα και η άλλη να πούμε, σου τα πε, η άλλη, να πούμε άλλη χαζή, μου τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη να πούμε, με τις μαλακίες της. 
Α: Ποια βρε 
Β: Η γυναίκα μου, με τις μαλακίες που πήγε κατέθεσε 
Α: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάρι 
Β: Ρε κατάλαβες τι σου πα, δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κώλος το σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού, τι μία λέει ότι τα έκαψε την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους που πήγε τα πράγματα. 
Δείτε ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.