Μαρτυρία σοκ: Αυτοί οι 6 σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα

Τριάντα εννέα ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πληροφοριοδότης τηλεφώνησε στην Ασφάλεια και κατονόμασε τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία.

Πρόκειται για την καταγγελία ανώνυμου μάρτυρα, ο οποίος τη 19η Σεπτεμβρίου στις 15.15 τηλεφώνησε στο υπασπιστήριο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής και έδωσε, εκτός από το όνομα του Γιώργου Ρουπακιά, εκείνα άλλων πέντε ατόμων. 

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», ο μάρτυρας μίλησε για τον Α. Τσ., τον Θ. Κ., τον Φ. Σβ, τον Γ. Δ. και τον Γ. Π. Από τα πέντε αυτά πρόσωπα, οι δύο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορούμενων για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που έχει συντάξει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ.Βουρλιώτης

Πρόκειται για τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γ. Πατέρλη και έναν απόστρατο αξιωματικό Γ.Δ. , ο οποίος καταζητείται με βάση το ένταλμα των ανακριτών που ερευνούν την οργάνωση. 

Τρία από τα πρόσωπα που κατονόμασε ο πληροφοριοδότης, τα έχει αναφέρει στην απολογία του και ο Γ. Ρουπακιάς, λέγοντας ότι είχε επικοινωνήσει μαζί τους πριν από τη δολοφονία, όπως προκύπτει και από την άρση του δικού του τηλεφωνικού απορρήτου. 

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των υπόλοιπων προσώπων, που έχει ήδη ζητηθεί από την ανακρίτρια, θα διαπιστωθεί εάν τα στοιχεία εις βάρος τους είναι επαρκή.