«Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Πάρου, δεν θα μείνουν ατιμώρητα»

Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς.  

Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες. «Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Πάρου, δεν θα μείνουν ατιμώρητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.  

Υ.Γ. από Πύθων : Είπαμε να παραδειγματίσουμε την κοινωνία, αλλά όχι και έτσι. Κάθε έγκλημα και θάνατος. Η θανατική ποινή μπορεί να εφαρμόζεται υπό εξεζητημένες περιπτώσεις. Το πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο κριτής αυτών των περιπτώσεων, καθώς οι απόψεις ενός ανεξάρτητου δικαστή και ενός ψυχολόγου στο συγκεκριμένο ζήτημα ενδέχεται τις περισσότερες φορές να είναι αντικρουόμενες. Οι φυλακές άλλωστε είναι γεμάτες από εγκληματίες που το κράτος σε περιόδους κρίσης αδυνατεί πλέον να συντηρήσει... Και τα ισόβια σε εξεζητημένες περιπτώσεις π.χ. κατα συρροήν δολοφόνοι, παιδεραστές κτλ είναι πλέον πολυτέλεια για μια εξαθλιωμένη κοινωνία που αδυνατεί να πληρώσει ακόμα και τους φόρους της...