Ο Τραγάκης διόρισε την αδελφή του γαμπρού του στην βουλή

Η περίπτωση του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων για ένα 24ωρο, διόρισε την κόρη του, φαίνεται ότι δεν ήταν η μόνη.   Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», βάσει του ΦΕΚ 381 Τεύχος ΥΟΔΔ με ημερομηνία 7 Αυγούστου 2012 (δέκα μέρες μετά την υπόθεση Πολύδωρα), ο αντιπροέδρος του Σώματος Ι.Τραγάκης, προχώρησε σε τέσσερις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων. 

Μεταξύ αυτών, και η αδελφή του γαμπρού του. Κατά την ίδια εφημερίδα, και ο ίδιος ο γαμπρός του κ. Τραγάκη είναι ήδη μόνιμος υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων. 

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η κόρη του κ. Τραγάκη Αργυρώ προσελήφθη ως μετακλητή το 2004 και μονιμοποιήθηκε με την διάταξη Σιούφα ενώ η νύφη του προσελήφθη και αυτή ως μετακλητή της Ν.Δ το 2004 για να παράσχει νομική συνδρομή στην εξεταστική για του ΤΟΡ , πρόεδρος της οποίας ήταν ο Γ.Τραγάκης.

Τότε ήταν που γνωρίστηκε με τον γιο του Αντιπροέδρου τον οποίο παντρεύτηκε λίγα χρόνια αργότερα. Μετά τις σημερινές εξελίξεις ο συνολικός αριθμός των συγγενών του Πειραιώτη πολιτικού στη Βουλή φτάνει τους τέσσερις ενώ ο ίδιος με δήλωσή του πριν από λίγο έδειξε να μην μετανιώνει λέγοντας επί της ουσίας ότι κινήθηκε εντός των περιθωρίων που του έδινε η ανυπαρξία νομοθετικής ρύθμισης.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr