Εκτός ΝΔ ο Ν. Νικολόπουλος

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα ζήτησε από τον επικεφαλής του “πειθαρχικού” της ΝΔ κ. Τραγάκη να κινηθεί η διαδικασία και για την διαγραφή του κ. Νικολόπουλου από το κόμμα.  

Η αιτία της διαγραφής του κ. Νικολόπουλου ήταν σημερινή ανάρτησή του στο Twitter με την οποία αμφισβήτησε την απόφαση του Α. Σαμαρά να επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο :


 «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν» την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την Τροικανή επιείκεια ή την τιμωρία;»


«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο. Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει η ανακοίνωση.