Η Έλσα Παπαδημητρίου ψήφισε Στέφανο Μάνο...

Με την αποκάλυψη ότι στις πρόσφατες εκλογές «ψήφισα Στέφανο Μάνο που έχει μυαλό» προσήλθε την Τρίτη το πρωί στη Βουλή για να διεκπεραιώσει ορισμένες εκκρεμότητες, η πρώην βουλευτής της ΝΔ κυρία Έλσα Παπαδημητρίου.  

Εδειξε να είναι σαφώς αποστασιοποιημένη από τις πολιτικές επιλογές που έκανε η επιστήθια φίλη της κυρία Ντόρα Μπακογιάννη («γι΄ αυτό δεν ψήφισα ΝΔ, είπε), αλλά και από την πολιτική που ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΝΔ τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, την οποία χαρακτήρισε «προβληματική». 

Κέφι είχε πάντως η κυρία Παπαδημητρίου προσερχόμενη στα παλιά της «λημέρια» της στη Βουλή και αποκάλυψε μάλιστα ότι γράφει και δύο βιβλία, ένα επιστημονικό και ένα άλλο βιβλίο- έκπληξη, το οποίο θα έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Συνεργάτης μου επιχείρησε να μάθει το περιεχόμενο του βιβλίου, αλλά η Έλσα ήταν σφίγγα. Σε κάποια στιγμή όμως όταν την ρώτησε εάν αποδέχονταν οι αρχηγοί (τότε στη κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών) την πρόταση του κ. Γ. Παπανδρέου να γίνει ίδια Πρωθυπουργός, αντί του κ. Λουκά Παπαδήμου, απάντησε μ΄ ένα μεγαλοπρεπέστατο «Ναι, αμέ γιατί όχι. Θα δεχόμουν να γίνω Πρωθυπουργός της χώρας». Θυμήθηκα ότι η κυρία Παπαδημητρίου είχε ανέκαθεν στενές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου και με τον πρώην Πρωθυπουργό, αφού χρημάτισε και... νταντά του. 

Πηγή : Το Βήμα