Επεισόδια εναντίον της βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίας Αντωνίου από μέλη της Χ.Α. (vid)


Στη δημοσιότητα και μάλιστα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δόθηκε το βίντεο από τον προπηλακισμό της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Αντωνίου το πρωί της Κυριακής στο Βίτσι, όπου ο Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών την γιούχαραν έντονα και εκσφενδόνισαν μπουκάλια σε βάρος της.

Η κ. Αντωνίου, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου στο ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώνει η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι την περίοδο 1946-1949. Ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και μια ομάδα ακροδεξιών που τον συνόδευε, είχαν αντίθετη άποψη και την εξέφρασαν προπηλακίζοντας την κ. Αντωνίου και εκτοξεύοντας μπουκάλια σε βάρος της ίδιας και της συνοδείας της. 

Η ίδια τους απάντησε ότι δεν τους φοβάται κι ότι τους αγνοεί,κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται ότι τιμούσαν. Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έδειξαν για μια ακόμα φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά. Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής, δεν τους φοβάμαι και δεν τους επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επεσήμανε.