Οι 439 προσληφθέντες στη Δημόσια Τηλεόραση

Τα ονόματα 439 εργαζόμενων που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε ο Ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης. Είναι η τελική λίστα των προσληφθέντων με δίμηνες συμβάσεις σε σχέση με την πρώτη των επιτυχόντων της προκήρυξης.

Στην απόφαση επισημαίνεται: «Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού με Α.Π. 01/2013 καταρτίσθηκε και δημοσιεύθηκε την 22 Ιουλίου 2013, ενώ ουδείς υπάλληλος απασχολείτο στο μεταβατικό φορέα. Σήμερα όμως, η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό, που αφενός απασχολείται στη διαχείριση του ενεργητικού και παθητικού της περιουσίας της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και αφετέρου παράγει και μεταδίδει τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθημερινά εμπλουτιζόμενο με νέες εκπομπές. 

Τα ανωτέρω γεγονότα έχουν οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό των αναγκών σε προσωπικό. Κατόπιν αυτών, σε κάποιες από τις προκηρυχθείσες ειδικότητες κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού, ενώ σε κάποιες άλλες μικρότερου, συγκριτικά προς τον αρχικώς προκηρυχθέντα, χωρίς να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013
».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ