Παραίτηση Γ.Κουράκου με καταγγελίες για εμπλοκή Βουλγαράκη στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Β'Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο κ. Κουράκος αποχωρώντας, κατήγγειλε ότι πίσω από το κόμμα βρίσκεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης. Λίγο νωρίτερα, την παραίτησή του είχε ανακοινώσει ο Κώστας Μαρκόπουλος, με αιχμηρή επιστολή. Σε εξέλιξη η συνεδρίαση θρίλερ της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν τού τηλεφώνησε ο Γ.Βουλγαράκης, λέγοντάς του: «Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;» 

Όπως είπε, ο κ. Κουράκος του απάντησε: «Τι μου ζητάς; Πως να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;» Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Βουλγαράκης του απάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη. 

Ο κ. Κουράκος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών τους, καθώς και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο. 

 Κατόπιν αυτών, ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό. 

«Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας», απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την αποχώρηση του βουλευτή Β' Πειραιώς Γ.Κουράκου.  

Πηγή