Γιούχαραν και τον Γ. Παπαντωνίου!


Το ένα γιουχάρισμα μετά το άλλο σημειώνεται στον πολιτικό κόσμο. Προχθές γιαούρτωσαν τον Θ. Πάγκαλο, ενώ την Πέμπτη το βράδυ τα «άκουσε» ο Γιάννης Παπαντωνίου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο θέατρο, που παίζεται η παράσταση Σλουθ με τον Κιμούλη και τον Μαρκουλάκη.

Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η παράσταση και ενώ όλοι ήταν καθισμένοι (και ο Λάκης Λαζόπουλος)  μπαίνει μέσα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπαντωνίου.

Πριν προλάβει να κάτσει στη θέση του στην τρίτη σειρά, ακούγεται δυνατά από τα πίσω καθίσματα η πρώτη προειδοποιητική βολή: «Έξω»! Ο πρώην «Τσάρος» της οικονομίας επί Σημίτη γυρίζει διστακτικά. Τότε τα ακούει κανονικά, από τη γαλαρία του Θεάτρου Αθηνών: «Έξω»! «Ντροπή», «φύγε», «έξω, ρε» και άλλες παρόμοιες οι φωνές.

Με το γνωστό του παγωμένο χαμόγελο, ο πρώην υπουργός και Εθνικής Άμυνας αποφασίζει να μην απαντήσει και κάθεται στη θέση του, προσποιούμενος πως δεν έχει συμβεί τίποτα. 3-4 θεατές από τα πίσω καθίσματα συνεχίζουν να τον βρίζουν, οπότε ενοχλημένη μία ηλικιωμένη κυρία τους ζητά να σταματήσουν, για να λάβει την απάντηση: «εσύ με σύνταξη από το ΠΑΣΟΚ είσαι;». Παρεμβαίνει υπεύθυνος του θεάτρου και το επεισόδιο λήγει, περιγράφεται στο protagon.gr.

Πηγή : star.gr