Κασιδιάρης: Ψευτοεθνάρχης ο Καραμανλής! (vid)


Νέα εστία έντασης στην Ολομέλεια επιχείρησε να δημιουργήσει η Χρυσή Αυγή με τους βουλευτές της να ανατρέχουν και πάλι στις «μαύρες» σελίδες της ιστορίας.

Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την αυθαίρετη δόμηση, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να παρασύρει τον διάλογο στις ημέρες εισβολής του Τουρκικού στρατού στο βόρειο τμήμα της Κύπρου. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ένας άλλος βουλευτής της Χ.Α. ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης, παρέσυρε την συζήτηση γύρω από τα εμφυλιακά συνθήματα «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ Μελιγαλάς» και «Στο Βίτσι και στον Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο». 

Ειδικότερα, ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι «έχω αιτηθεί 3 φορές να ενημερωθώ για τις μαρτυρικές καταθέσεις που έγιναν στην εξεταστική για τον φάκελο της Κύπρου. Ζήτησα πρόσβαση στα αρχεία για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια. Δεν υφίσταται κόπωση των βουλευτών, δεν σκάβουν άλλωστε. Η αμοιβή που λαμβάνει ο βουλευτής θα έπρεπε να δουλεύουν 30 ημέρες τον μήνα για, 24 ώρες την ημέρα». 

Και συνέχισε το φιλοχουντικό του παραλήρημα λέγοντας  «το “η Κύπρος κείται μακράν”, την είπε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής. Με την έλευση του εδώ κατελήφθη και το 40% της Κύπρου ενώ όταν παρέλαβε ήταν υπό κατοχή μόνο το 35%, αυτό συνιστά εθνική προδοσία και πρέπει να ανοίξει ο φάκελος για να δούμε ποιοι είναι οι προδότες». 

Πηγή : protothema.gr