Από μάγκνουμ η βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα της ΝΔ

Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της επίθεσης εναντίον των κεντρικών γραφείων της ΝΔ τα ξημερώματα. Η δεύτερη βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου δεν είναι από καλάσνικοφ αλλά από 38αρι μάγκνουμ σπέσιαλ.  
Αυτό προβληματίζει τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, αφού το μάγκνουμ δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλη φορά σε τρομοκρατική επίθεση, αλλά ήταν πολλές φορές σε ευρήματα σε γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα και της ΣΕΧΤΑΣ. Τριανταοκτάρι περίστροφο κρατούσε και ο Λάμπρος Φούντας στην συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην Δάφνη στις 10/03/2010. 

Ακόμα ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν η βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα είναι από την σημερινή επίθεση ή πρόκειται για τυχαίο εύρημα. 

Πολλά θα δείξουν πάντως τα ευρήματα της βαλλιστικής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι το περιστατικό συνδέεται με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι ίσως μια παρορμητική, ερασιτεχνική αλλά με απόλυτο συμβολισμό κίνηση ίσως και "υπολλειμάτων" των Πυρήνων της Φωτιάς για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε καταλήψεις αλλά και τις δυο συλλήψεις για τρομοκρατία. 

Πηγή : Ημερησία