Η αξιοκρατία στο μεγαλείο της


Ενώ η κυβέρνηση από τον Οκτώβριο έως σήμερα συγκροτεί επιτροπές ή ομάδες εργασίας μοιράζοντας χρήματα στους κολλητούς της, μια μερίδα πολιτών και ιδιαίτερα συμβασιούχων την καταγγέλλουν για αυθαιρεσία.


Οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά πέντε χιλιάδων (5.000) απασχολούμενων σε προγράμματα Stage (Σεπτέμβριος 2009), οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τις εθνικές εκλογές.


Το ΠαΣοΚ τήρησε μια απαράδεκτη και συγχρόνως εκδικητική στάση απέναντι στους χιλιάδες νέους ανθρώπους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους έναντι πενιχρών αμοιβών (400-500€).


Η πρακτική της Κυβέρνησης συνιστά ποινικό αδίκημα, αφού η παράνομη μη καταβολή των μισθών στους stagers αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.


Τα κομματικά παιχνίδια του ΠαΣοΚ συνεχίζονται και με την προκήρυξη νέων προσλήψεων εποχικού προσωπικού, αναιρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις.


Τα κατάλοιπα της μικροκομματικής πολιτικής και το σύνθημα «Το ΠαΣοΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» ηχεί όλο και πιο έντονα στη καρδιά της κοινωνίας, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι όλες οι πόρτες και τα προβλήματα λύνονται μέσω της πράσινης κομματικής ταυτότητας.



Bookmark and Share