Στηρίζει τη Χρυσή Αυγή αυστραλιανό ακροδεξιό κόμμα

Τη συμπαράστασή του προς τη Χρυσή Αυγή εκφράζει με ανακοίνωσή του το μικρό ακροδεξιό κόμμα της Αυστραλίας «Australia First Party».

Το κόμμα έλαβε μόλις 7.412 ψήφους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της Αυστραλίας (0.1%) και καλεί τους Έλληνες να ταχθούν κατά του πολυπολιτισμού

«Πολυπολιτισμός σημαίνει παγκοσμιοποίηση και θάνατος των παραδοσιακών μας αξιών και συρρίκνωση του βιοτικού μας επιπέδου υπέρ των μονοπωλίων» τονίζεται στην ανακοίνωση. 

«Οι Έλληνες ήρθαν στην Αυστραλία για ένα νέο ξεκίνημα, δημιούργησαν μια εύπορη κοινότητα, αλλά τώρα βλέπουν οι κόποι τους να απειλούνται από τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση με φτηνές εισαγωγές από την Ασία, κλείσιμο των εργοστασίων, στα ύψη οι τιμές των σπιτιών, ανεργία, έγκλημα, ναρκωτικά, ασθένειες, διαφθορά κλπ» προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση στηλιτεύονται οι ομογενείς -ορισμένοι μάλιστα επώνυμα- που διακρίνονται στην αυστραλιανή κοινωνία και τονίζεται ότι «θα πρέπει να ξανακερδίσουμε την Αυστραλία και να κυριαρχήσουν και πάλι οι αξίες της χριστιανικής πίστης και της Ορθόδοξης εκκλησίας». 

Πηγή : newsbeast.gr